Εσύ επιλέγεις τι θέλεις να λαμβάνεις στο Προφίλ → Ειδοποιήσεις, ξεχωρίζοντας το «Ωροσκόπιο και νέα» από τις «Προσφορές και προωθητικές ενέργειες», μέσω email και push.
Μπορείς επίσης να διαγραφείς απευθείας από τον σύνδεσμο Διαγραφή από τη λίστα στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email.
Μηνύματα σχετικά με την ασφάλεια του λογαριασμού σου (όπως ειδοποιήσεις νέας σύνδεσης) συνεχίζουν να έρχονται.